top of page
  • stmpresident

Ta chansen att testa ett digitalt möte!

Hej allesammans! Efter dryga två månader av inställda fysiska möten så har vi ännu fortsatt via digitala möten. Här är vi oftast mellan 6-9 personer, personer som är återkommande, därav vill jag skriva till er som ännu inte testat! Här finns goda möjligheter att ta på sig roller och även hålla tal. Första gången jag testade blev jag positivt överraskad till hur kul, precis lagom nervöst och öppet ett möte var. Tiden kändes mycket kortare än ett vanligt fysiskt möte, det var bara att koppla upp sig. Vi vill gärna se att fler nya och äldre medlemmar kommer och fyller våra möten, då vi tror detta hade skapat en större dynamik och pirrigare känsla att just du kom! För att ansluta: https://zoom.us/j/453592021 Vi börjar mötet vid 18.30 så se gärna till att komma ca 10 min innan. Trevlig helg! /David

(Anders som håller tal)


bottom of page