top of page
  • stmpresident

Hör och häpna - Möte Online!

Hej kära medlemmar och nya nyfikna! Såhär i oroliga coronavirus-tider så har vi i styrelsen valt att ställa in de fysiska mötena för toastmasters. Detta är tillsvidare och börjar (ikväll) och för att avvakta och se vad som händer framåt. Med oroliga tider kommer också chansen att utveckla det nya, så med Toastmasters! Vi i styrelsen känner oss bekväma och säkra i att presentera Zoom, ett onlineverktyg där vi kommer hålla möten online via dator eller mobil. Vi har till kvällens möte flera styrelsemedlemmar samt medlemmar deltagandes och involverade i roller, så du kommer inte ensam! - Hur att gå med? Via länken här nedan kan du som medlem eller ny skapa ett zoomkonto, därigenom kommer vi hosta alla videomöten. https://zoom.us/j/453592021

- När är mötena? Vi kommer köra som vanligt, dvs varje Torsdag 18.30. Övrigt: - Väl till mötet, se till att testa så att ditt ljud och videoskärm fungerar innan vi startar.

- Väl inne på mötet, börja med att mute:a din mick!


bottom of page