top of page
  • stmpresident

SISTA MÖTET FÖR ÅRET - REVERSE MEETING STÅR PÅ SCHEMAT!

Hej på er! Nu på torsdag den 19 December kommer vi på Stockholm Toastmasters att hålla det sista mötet för detta kalender år. Detta möte är också en aningen speciellt då vi kommer köra ett så kallat omvänt möte. Så vad innenbär detta?

- Hela mötet går i en omvänd ordning sett till vår agenda, E.x.

- Mötet börjar med att våran Ordförande Anamika säger några avslutande ord om hur mötet har varit.

Toastmastern kommer upp och tackar av för en trevlig kväll och hans roll för dagen. General Evaluator kommer upp och ger sin utvärdering av de som haft roller (ingen som haft roller så han får improvisera fram vad alla har gjort)

Som ni kanske hör så är detta ett möte som lovar till mycket skratt, missar och improvisation. Är det något möte ni inte ska missa så är det detta! Vi ses på Norrtullsgatan 12 N, Torsdag 18.15! /Mvh Styrelsen


bottom of page