top of page
  • stmpresident

Lär dig Konsten att Tala inför grupp varje Torsdag 18.30- ca 20.15 vid Odenplan. Säsongsavslutning f


Att komma till en talarklubb är bland det läskigaste man kan göra och på samma gång upplever dem som ändå tar steget att det känns helt naturligt när man väl testat.

Idag finns Toastmasters i över 100 olika länder och fler än 350 000 medlemmar besöker regelbundet en klubb för att överkomma sin rädsla eller för att lära sig kommunicera mer effektivt.

Stockholm Toastmasters är 1 av 5 Toastmasters klubbar i Stockholmsområdet. I dagsläget är alla klubbar i samma byggnad, Bryggarhuset 3min promenad från Odenplan, Norrtullsgatan 12 N(50m efter 7 Eleven). Du behöver en kod in genom 3 dörrar. Det är samma kod till alla: 8523

Mötena hålls under kvällstid och följande klubbar finns att besöka:

Mån Udda veckor 19-21 (Liberty Toastmasters ca 10-20pers - Sve) vid Odenplan, Bryggarhuset.

Mån Jämna veckor 18.30-20.15 (Everyday Toastmaters ca 10-20pers - Sve/Eng) Odenplan, Bryggarhuset.

Tis varje vecka 18.15-20.15 (Loki Toastmasters ca 20-30pers - Eng) Odenplan, Bryggarhuset.

Ons varje vecka 18.15-20.30 (International Toastmasters ca 30-40pers - Eng) Odenplan, Bryggarhuset.

Tors varje vecka 18.30-20.15 (Svenska Toastmasters ca 20-30pers - Sve) Odenplan, Bryggarhuset.

Du är välkommen att besöka alla klubbar som gäst hur ofta du vill och väljer själv om du vill ta steget till medlem. Som medlem får du en läroplan att följa med olika talprojekt där du övar upp olika färdigheter i tal-kommunikation samt ledarskapsförmåga. Som regel övar vi på tal-färdigheter genom att ge ett förberett tal på ca 5-7min. Efter talet får vi feedback på det vi satt upp som mål att lära oss. På detta sätt lär vi oss både att praktiskt tala och att hjälpa andra att växa genom meningsfull feedback.

Medlemskapet kan variera mellan klubbarna och ligger som regel runt 1250kr/år.

Om du kommer som gäst finns möjligheten att hålla ett improviserat tal på 1-2min om ett ämne som du får på plats. Detta är helt valfritt och en mycket uppskattat del av mötet. Ca 4-8 personer brukar gå upp vid varje möte för att göra detta inför en publik på ca 10-30 personer beroende av vilken klubb du går till.

Varje möte är unikt och det går bra att besöka klubbarna närsom under både höst och vår, du behöver inte anmäla att du kommer och det kostar ingenting. Det vi önskar är att du är i tid så att vi respekterar den som talar utan att avbryta mitt under ett tal.

Varmt välkommen,

Stockholm Toastmasters


bottom of page