top of page
  • stmpresident

Klubbtävling 21sept 2107 kl.18.15


Torsdag 21 september arrangerar klubben höstens tävling i humor. Tävlingen börjar 18.30, var på plats i god tid innan, speciellt om du ska tävla.

Både gäster och medlemmar är välkomna till mötet och vill du vara med och tävla betalar du in medlemskapet innan 20 september. Tävlingen är vårt sätt att lära oss mer om hur vi använder humor i tal och nedan är anvisningar om hur tävlingen kommer att gå till:

Du väljer om du vill tävla i antingen förberett tal 5-7min eller oförberett tal 1-2min. Det går att tävla i båda tävlingarna samtidigt och det går också att tävla i både engelska och svenska.

Talet hålls i vår vanliga möteslokal "Ölmalmsellen" i Bryggarhuset, Norrtullsgatan 12N. Kod 8523

Alla tävlande samlas senast 30min innan för att fylla i tävlingsformulär och gå igenom tävlingsregler. Du behöver inte anmäla dig i förväg om du vill tävla utan kan komma till tävlingen på plats. Viktigt att du är på plats senast 18.00

Dem förberedda talen skall innehålla en inledning, mellandel och avslut. Tänk en story snarare än stand up repliker.

Till tävlingen kan du som är medlem även ta på dig en roll som något av följande, och får då erkännande i din ledarskapsmanual:

1 Toastmater(Du går igenom regler för mötet och presenterar talare)

1 Huvuddomare Röstar inte

5 Domare(Hemliga) som röstar(varav 1 domare har tie breaking röst vid oavgjort)

- Får 1 min på sig att skriva in poäng på varje deltagare efter dem framfört sitt tävlingsbidrag

3 Personer som samlar in och räknar rösterna

2 Tidtagare

Denna tävling är som en kvartsfinal och 2 personer i varje tävling går vidare till semi final som hålls lördag 7oktober i samma lokal. Finalen går i Göteborg 21-22 oktober och klubben bidrar med 500kr resebidrag om du går vidare till final.

Vi ser fram emot många tävlande och stor publik som hejar på och tar på sig roller under mötet.

Stockholm Toastmasters


bottom of page