top of page
  • stmpresident

Varmt välkommen till Stockholm Toastmaster första möte HT2017 - Torsdag 24aug kl.18.30-20.15


Hej kära medlemmar och nya gäster,

Torsdagen 24 aug kl.18.30 önskar vi dig varmt välkommen till Stockholm Toastmasters. Toastmasters är en organisation som finns i många olika länder runt omkring i världen och syftar till att hjälpa människor utveckla sin kommunikation- & ledarskapsförmåga. Många som börjar hos Toastmasters tycker att det är jätteläskigt att tala inför publik och det krävs stort mod att bara ta sig till första mötet, än mer att faktiskt hålla sitt första tal.

Om du ändå bestämt dig att det är inom detta område du vill utvecklas är du välkommen att komma gratis som gäst och se hur ett möte går till. Som gäst behöver man inte prata inför publik. Det finns dock en möjlighet för den som ändå är sugen att gå upp och prata om ett ämne som tilldelas på plats under 1-2min redan på första mötet. Att komma som gäst och testa detta brukar vara väldigt uppskattat av medlemmarna oavsett vilken Toastmasters klubb du går till.

Under mötet håller sedan ca 4 talare förberedda tal på ca 5-7min. Att bara sitta och lyssna till dessa ger stor inspiration och lärdomar att själv ta med sig. Därefter ges feedback till talare och alla dem som haft en roll under mötet.

Om du vill ta klivet och bli medlem får du manualer där 10 olika talprojekt beskrivs, vilka gör det lätt att förstå hur jag som talare kan utveckla olika talarförmågor och vad jag ska börja prata om.

Medlemskapet betalas årsvis och ligger till hösten 2017 på 1200kr/år.

Allmän info om Stockholm Toastmasters

När: varje torsdag 18.30-ca20.15

Vart: Odenplan, Norrtullsgatan 12N, leta efter en byggnad som heter Studiefrämjandet/Bryggarhuset, 3e våningen. Kod 8523 till alla dörrar.

Antal medlemmar: 43st HT2017

Snitt antal på varje möte: Ca 20-30 personer

Att våga tala inför publik ger frihet, glädje och möjligheter!

Styrelsen ser fram emot en rolig höst tillsammans,

Andreas Rosenberg, Ordförande Stockholm Toastmaster

andreas_rosen@msn.com


bottom of page