top of page
  • Henrik

Tala utan rädsla! - Raymond Ahlgren gästar Stockholm Toastmasters. Anmäl dig gratis!


Torsdagen den 14 april har vi fått äran att bjuda in Raymond Ahlgren till Stockholm Toastmasters. Raymond är en eftertraktad föreläsare och coach inom personlig utveckling. Han har gjort sig känd för sina energifyllda föreläsningsshower som t ex "Rock'n'Soul Experience" (2008), "Filmen om ditt liv" (2009-2011), "Hade du kul?" (2011-2012) och ”MAN" (2012). Förutom Raymonds föreläsningar har han även två gånger varit värd för “Sommar” i P1 (2001 samt 2008).

Nu har du chansen att vara med på en gratis gästföreläsning med Raymond Ahlgren på Stockholm Toastmasters. För dig som inte känner till Stockholm Toastmasters sedan tidigare, så är vi en talarklubb med syftet att hjälpa våra medlemmar att förbättra sin muntliga kommunikation, tala inför publik och förbättra sina ledaregenskaper.

  • Låser du dig innan du ska tala inför publik?

  • Skulle du vilja vara mer avslappnad och naturlig?

  • Vill du fånga publikens intresse?

Om du känner igen dig i detta ska du komma och lyssna på Raymonds föreläsning Tala utan rädsla! där han delar med sig av sina erfarenheter så att du blir mer avslappnad och naturlig inför din publik, oavsett om du ska hålla en presentation på jobbet, hålla ett bröllopstal till en vän, eller sälja in din affärsidé till investerare.

Är du inte medlem i Stockholm Toastmasters? Lugn, vi har reserverat ett antal platser åt gäster och du är varmt välkommen att komma. Men skynda dig att anmäla dig för det är först till kvarn som gäller och platserna är begränsade. Anmäl dig HÄR på Eventbrite senast måndagen den 11 april. Tänk på att det är många som vill komma så om du får förhinder, vänligen meddela detta så snart du kan.

Inför föreläsningen erbjuder Raymond dig att prova på hans 4-dagars gratiskurs online. För att komma till den, klicka på länken här.

Varmt välkommen till Norrtullsgatan 12 N, torsdagen den 14 april kl 18.30!


bottom of page