top of page
  • Henrik

Klubbtävling i tal och talutvärdering den 17 mars

Den 17 mars är det klubbtävling i Stockholm Toastmasters. Kom och besök oss för att se våra medlemmar tävla i tal och talutvärdering, på både svenska och engelska. Vinnarna i de olika grenarna har sedan chans att gå vidare för att få tävla mot andra Toastmasterklubbar i Stockholm. Vinnarna därifrån har chansen att få tävla utanför Sveriges gränser, och vem vet kanske gå hela vägen till den internationella tävlingen Toastmaster World Championship of Public Speaking, den 17-30 augusti i Washington D.C.

Nedan ser du tävlingsbidraget "The Power of Words" framfört av Mohammed Qahtani, säkerhetsingenjören från Saudiarabien. I förra årets tävling tog han sig hela vägen och kammade hem förstaplatsen. Mohanned Qahtani började på Toastmasters för bara sex år sedan och har under den korta tiden tävlat i många taltävlingar och övat upp sin timing med hjälp av Stand Up Comedy. Denna strategi visades sig vara framgångsrik i tävlingen. Nedan ser du hans vinnarbidrag som inspirerade publiken att "bemöta sina rädslor".

Kom och besök oss som gäst torsdagen den 17 mars kl 18.30. Vi håller till på Norrtullsgatan 12 N (Studiefrämjandet). Koden till entrén är 6908 och när du kommer in ser du på infotavlan i vilken sal vi håller till.

Välkommen!


bottom of page